Izrada Websajta

Izrada Websajta

Previše zauzeti da kreirate Websajt? No problem, mi ćemo to odraditi umesto Vas. Po ceni 50 eura jednokratno, ponudićemo Vam 3 primera Websajta, ispunjena Vašim podacima, sa odrađenom SEO optimizacijom - odmah spremna za objavu na internetu - sve to u roku od 24h!1.

Izaberite Templejt koji vam najviše odgovara i kliknite na Editor dugme a zatim kliknike na Publish. Sistem će vas odvesti na plaćanje odabranog paketa

2.

Izaberite opciju Custom i završite proces plaćanja izrade Websajta.

3.

Nakon plaćanja, kliknite na link na kome se nalaze prazni folderi za izradu Websajta koje ćete popuniti Vašim kontakt podacima, slikama, tekstovima. U folderu podaci, navešćete nazive jos 2 Templejta koji vam se sviđaju.

4.

Kada ste ispunili foldere Vašim podacima kliknućete na link koji će vas odvesti na slanje maila. Kliknite na Send i u roku od 24h dobićete gotova 3 Websajta na bazi 3 Templejta koje ste odabrali, sa uradjenom SEO optimizacijom u cilju boljeg pozicioniranja Vašeg Websajta na Internet Pretraživačima kao sto su Google Chrome, Bing itd...

5.

Ulogujte se u Webotico I u Kontrol panelu Izaberite od 3 ponuđena Websajta koji vam najviše odgovaraju, kliknite na dugme Publish, zatim kliknite na odabrani Domen i Websajt ce biti odmah aktivan na Internetu. U svakom trenutku kroz Editor u Kontrol panelu možete menjati sadržaj Vašeg Websajta ili ga zameniti sa nekim od preostala dva ponuđena rešenja.